Täysi kymppi - koruja matkan varrelta

syyskuu 2015 ‐ joulukuu 2015
Arkistoitu

Chao-Hsien Kuo ja Eero Hintsanen

Totta kai kymmenen vuotta kultaseppänä, käsityöläisenä ja yrittäjänä Lahdessa tarkoittaa täyttä kymppiä, jopa täydellistä kymppiä.

Ei siksi, etteikö matkan varrella olisi ollut tarpeeksi tiukkoja tilanteita ja epäonnistumisia, vaan siksi että olemme olleet onnekkaita ja tarpeeksi taitavia jotta olemme voineet tehdä yhdessä työtä josta nautimme ja joka on meille elämämme sisältö. Tyypilliseen käsityöläisten tapaan se mitä teemme on sitä mitä me olemme.

Lahti on kotimme ja siksi on aika esitellä koruja matkan varrelta kotiyleisölle. Näyttelyn korut koostuvat yrityksemme Chao & Eero mallistoista sekä uniikeista töistä viimeiseltä kymmeneltä vuodelta. Kaikki näyttelyn työt on suunniteltu ja valmistettu Lahdessa omalla studiollamme ensisijaisesti perinteisin kultasepän menetelmin tarpeen vaatiessa myös uusinta teknologiaa hyödyntäen.

Korujemme materiaalina toimii hopea joka muokkautuu moneksi pienistä jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetuista arkikoruista veistoksellisiin kappaleisiin joiden kantaminen vaatii kanttia.

Olemme ylpeitä lahtelaisia, ja toivomme että myös lahtelaiset voisivat olla ylpeitä meistä työt nähdessään.