Ryhmät ja opastukset

Kuva: Tiina Rekola

Ryhmä- ja tilavaraukset:
historiallinen.varaus@lahti.fi

Opastetut kierrokset ja ryhmävierailut:

Museolla järjestetään joka lauantain klo 14 kaikille avoin opastettu kierros museoon. Kierrokselle ei tarvitse ilmoittautua ja ne aloitetaan lipunmyyntitiskin läheisyydestä. Tervetuloa mukaan!

Opastetut kierrokset museolla vieraileville ryhmille onnistuvat vain ennakkoon varattuna. Tarjoamme opastettuja kierroksia suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Kysy asiakaspalvelijaltamme myös opastuksia selkosuomeksi, viittomakielellä ja muilla kielillä.

Suomeksi tai ruotsiksiti-lasu
60min, näyttelykohtainen opastus100e160e
90min, koko talon opastus150e240e
Opastus koululaisryhmälle55e
Hintaan lisätään museon pääsymaksu. (Hinnat alv 0%)

Englanniksi tai muulla kielelläti-lasu
60min, näyttelykohtainen opastus130e190e
90min, koko talon opastus180e280e
Opastus koululaisryhmälle65e
Hintaan lisätään museon pääsymaksu. (Hinnat alv 0%)

Aukioloaikojen ulkopuolella opastushinnastot sovitaan erikseen ja avoinnapidon kustannukset lisätään opastuksen hintaan.

Muut ryhmävierailut

Kaikista ryhmävierailuista on hyvä ilmoittaa etukäteen ja yli 15-hengen ryhmä pääsee sisään alennettuun hintaan 10e/henkilö. Alle 18-vuotiaat pääsevät museoon ilmaiseksi.

Saapuminen ryhmän kanssa

Museomme asiakaspalvelija antaa teille ohjeita saapumiseen varauksen yhteydessä. Saapuessanne museoon ryhmästä vastuullinen ilmoittaa ryhmän saapumisesta asiakaspalvelulle lipunmyyntitiskillä. Isomman ryhmän on kaikista helpointa odottaa museon ovien ulkopuolella tai esimerkiksi linja-autossa ilmoittautumista. Asiakaspalvelija ohjaa teitä ilmoittautumisen jälkeen eteenpäin. Alle 20 hengen ryhmät mahtuvat mainiosti odottamaan hetkeksi myös museon aulatilaan.

Kysy lisää tai varaa ryhmävierailu osoitteesta historiallinen.varaus@lahti.fi

Lisätietoja:

Toni Laakso
Palveluasiantuntija