Aukioloajat ja pääsyliput

Museon aukioloajat:

MaanantaiSuljettu
Tiistai11-19
Keskiviikko9-17
Torstai9-17
Perjantai9-17
Lauantai11-16
Sunnuntai11-16
Museon pääsylippujen myynti päättyy puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.

Museolla järjestetään kaikille avoimia opastettuja kierroksia näyttelyihin joka lauantai klo 14. Kierrokselle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja se sisältyy pääsylipun hintaan. Tervetuloa mukaan!

 • Juhannuksen aatonaattona (torstai 20.6.) olemme avoinna klo 9-15. Juhannusaattona ja juhannuspäivänä museomme on suljettu.

  Päheet museot viikon avoimien ovien päivä 4.7. Ilmainen sisäänpääsy koko päivän ajan!

  Historialliseen museoon on kaikille ilmainen sisäänpääsy 1.11. koko päivän ajan Lahden kaupungin syntymäpäivän kunniaksi.

 • Museo on suljettu:

  Loppiainen
  Pitkäperjantai
  Vappu 1.5.
  Helatorstai
  Juhannusviikonloppu (pe 21.6. – su 23.6.)
  Itsenäisyyspäivä 6.12.
  Joulu 24.-26.12.
  Uusivuosi 31.12.-1.1.

   

Pääsyliput:

Aikuiset12e
Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät10e
Alle 18-vuotiaatvapaa pääsy
Ryhmät (yli 15henkeä, ennakkoilmoittautuminen)10e
Meillä käy Museokortti, Smartum, Epassi ja Edenred Mobiili. Historialliseen museoon, Mastolaan ja Malvaan pääsee myös maksutta Lahden kaupunginkirjastosta lainattavalla museon kausikortilla.
 • Lahden kartanon ystävien jäsenet, Lahti-seuran jäsenet, Yliopiston museologian, historian, kulttuurihistorian, arkeologian, etnologian ja kansatieteen opiskelijat.

  Alle 18-vuotiaat, henkilökohtaiset avustajat, museonjohtajan myöntämä vapaalippu, henkilökunnan perheenjäsenet, hyvlan jäsenet perheineen, kaupunginvaltuuston ja -hallituksen jäsenet perheineen, ICOMin jäsenet (henkilökohtainen), Pohjoismaisen konservaattoriliiton Suomen osasto ry:n (PKL) jäsenet, muiden Suomen museoiden henkilökunta (henkilökohtainen), toimittajat, lehdistökortti, Lahti-oppaat (henkilökohtainen), ryhmien kuljettajat ja oppaat, ryhmiä tuovat opettajat, myös tunninvalmistelukerta, KRIHA-kortti; LABin opiskelijat: Muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä, Lahden kansanopiston Vapaa akatemian kuvataiteen, graafisen suunnittelun ja kuvituksen sekä valokuvauksen ja teatterin opiskelijat, Kulttuurikummit. Päijät-Hämeen lukioiden ja koulutuskeskus Salpauksen ryhmät opettajan johdolla.