Aukioloajat ja pääsyliput

Museon aukioloajat:

MaanantaiSuljettu
Tiistai11-19
Keskiviikko9-17
Torstai9-17
Perjantai9-17
Lauantai11-16
Sunnuntai11-16
Museon pääsylippujen myynti päättyy puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.

Museolla järjestetään kaikille avoimia opastettuja kierroksia näyttelyihin joka lauantai klo 14. Kierrokselle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja se on maksuton. Tervetuloa mukaan!

 • Juhannuksen aatonaattona (torstai 20.6.) olemme avoinna klo 9-15.

  Päheet museot viikon avoimien ovien päivä 4.7. Ilmainen sisäänpääsy koko päivän ajan!

  Historialliseen museoon on kaikille ilmainen sisäänpääsy 1.11. koko päivän ajan Lahden kaupungin syntymäpäivän kunniaksi.

 • Museo on suljettu:

  Loppiainen
  Pitkäperjantai
  Vappu 1.5.
  Helatorstai
  Juhannusviikonloppu (pe 21.6. – su 23.6.)
  Itsenäisyyspäivä 6.12.
  Joulu 24.-26.12.
  Uusivuosi 31.12.-1.1.

   

Pääsyliput:

Aikuiset12e
Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät10e
Alle 18-vuotiaatvapaa pääsy
Ryhmät (yli 15henkeä, ennakkoilmoittautuminen)10e
Meillä käy Museokortti, Smartum, Epassi ja Edenred Mobiili. Historialliseen museoon, Mastolaan ja Malvaan pääsee myös maksutta Lahden kaupunginkirjastosta lainattavalla museon kausikortilla.
 • Lahden kartanon ystävien jäsenet, Lahti-seuran jäsenet, Yliopiston museologian, historian, kulttuurihistorian, arkeologian, etnologian ja kansatieteen opiskelijat.

  Alle 18-vuotiaat, henkilökohtaiset avustajat, museonjohtajan myöntämä vapaalippu, henkilökunnan perheenjäsenet, hyvlan jäsenet perheineen, kaupunginvaltuuston ja -hallituksen jäsenet perheineen, ICOMin jäsenet (henkilökohtainen), Pohjoismaisen konservaattoriliiton Suomen osasto ry:n (PKL) jäsenet, muiden Suomen museoiden henkilökunta (henkilökohtainen), toimittajat, lehdistökortti, Lahti-oppaat (henkilökohtainen), ryhmien kuljettajat ja oppaat, ryhmiä tuovat opettajat, myös tunninvalmistelukerta, KRIHA-kortti; LABin opiskelijat: Muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä, Lahden kansanopiston Vapaa akatemian kuvataiteen, graafisen suunnittelun ja kuvituksen sekä valokuvauksen ja teatterin opiskelijat, Kulttuurikummit. Päijät-Hämeen lukioiden ja koulutuskeskus Salpauksen ryhmät opettajan johdolla.